Uutiset

Coating Source on varautunut tulevaan kauteen investoimalla uuteen keskusvarastoon, jonka myötä eri tuotteiden varastoinventaaria voidaan kasvattaa tarpeiden mukaan ja nykyisen toimitusvaraston tehokkuutta saadaan parannettua entisestään!

Vallitsevaan maailmanlaajuiseen poikkeustilaan on varauduttu yhdessä toimittajien ja heidän raaka-ainevarastojen myötä hyvin ja kaikkien tuotteiden saatavuus turvattu tulevaan maalauskauteen. Myös käyttämämme rahtiliikenne kulkee normaalisti Euroopassa sekä Pohjoismaissa pieniä mahdollisia viivästyksiä lukuun ottamatta.

Ota yhteyttä - vastaamme mielellämme tiedusteluihin ja annamme teknistä neuvontaa!

Tiedustelut ja tilaukset, tekninen neuvonta:

Teemu Kivinen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh. 040683040

Timo Bygden

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh. 0509174408

Tilaukset:

Markus Kajander

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

puh. 0404870124

 83304213 2559146494355638 4668721118238998528 o

Julkaistu 19.3.2020

Katso uusi NowoCoat esite vuodelle 2020 tästä linkistä.

Lue uusin Kemper Systemsin asiakaslehti The Duck tästä »

 

 

Coating Source Oy:n tuotevalikoima laajenee tulevalla maalauskaudella. Isopaint ja Kemperol tuotteiden lisäksi toimitamme urakoitsijoille tai suoraan työkohteeseen myös Eskaro-peltikattomaaleja sekä Nowocoat-kattomaaleja ja -pintakäsittelyaineita.

Lisätietoja tuotteista löytyy tuotesivuiltamme sekä tiedustelemalla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Timo / 050 9174408 ja Teemu / 040 6830340.

Suomen ja EU:n tietosuojalakia uudistetaan. EU:n yleinen tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018 alkaen kaikissa jäsenmaissa ja sitä sovelletaan kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. Lisätietoja ja ohjeita löytyy tietosuoja.fi -sivustolta.

Composite Source Oy nimi muuttui Coating Source Oy:ksi vuoden vaihtuessa. Yritys jatkaa kaikilla entisillä sekä osittain uusilla yhteystiedoilla ja keskittyy myös jatkossa edustamansa ja maahantuomansa Iso Paint Nordic kattopinnoitteiden tukkumyyntiin.

Lisätietoja tuotteista löytyy www.coating-source.com sekä www.isopaint.fi nettisivuilta.

Insinööritoimistopalvelut löytyvät entisen Composite Source nimen ja nettisivujen takaa. Tarkemmat tiedustelut esim. laskutusosoitteesta voi lähettää osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Composite Source Oy on ottanut käyttöönsä teknisen kaupan myynti- ja toimitusehdot (TK Yleiset 2010). Teknisen kaupan myynti ja toimitusehdot ovat yleisesti laajasti käytössä yritysten välisessä kaupankäynnissä ja sopimusehdoilla pyritään parantamaan kaupan laatua ja vähentämään sopimuksiin liittyviä epäselvyyksiä ennalta vakioiduilla ehdoilla. Teknisen kaupan ehdot on ladattavissa osoitteesta www.tekninen.fi/jaesenpalvelut/yleiset_sopimusehdot 

 

Composite Source ottaa käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän kaudelle 2015, millä parannamme edelleen nopeaa ja joustavaa tilaus-toimitus ketjua. Järjestelmä mahdollistaa tilausten tekemisen internet-portaalissa 24h sekä omien tilausten seurannan ja hallinnoinnin. Tilauksia voi kuitenkin edelleen lähettää myös sähköpostilla tai soittamalla internet-portaalin lisäksi. Ohjeistamme internet-portaalin käytön yritysasiakkaille lähikuukausina.