Katso uusi NowoCoat esite vuodelle 2020 tästä linkistä.

Ammattilaisten valinta kattopinnoille

Nowocoat on tanskalainen maalitehdas, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1861 saakka. Nowocoat ei pelkää kutsua itseään edelläkävijäksi, kun puhutaan katon, julkisivun ja talon muiden pintojen käsittelyaineista ja pinnoitteista ammattikäyttöön. Vuosikymmenten kokemus takaa innovatiiviset ja toimivat pinnoitusratkaisut kaikentyyppisiin olosuhteisiin, niin pohjolan kylmyyteen kuin etelän lämpöön nyt ja tulevaisuudessa. Valikoimasta löytyy ammattilaisten suosimat tuotteet niin tiili- kuin peltikatoille.

NowoCoat tiilikattopinnoite

Viimeisimpään pinnoiteteknologiaan perustuva ja vuosien kokemuksella kehitetty NowoCoat kattopinnoite muodostaa lujan, UV-kestävän ja elastisen pinnoitteen halutussa värisävyssä. Pinnoituskäsittely uudistaa katemateriaalin visuaalisesti ja teknisesti sekä pidentää katemateriaalin elinkaarta useilla vuosilla.

Tiilikattotuotteet:

 • NowoClean katon puhdistusaine
 • NowoClean Plus katon tehopuhdistusaine
 • NowoCoat tiilikattopinnoite
 • NowoDry kylläste
 • NowoRub elastinen pinnoite

NowoCoat kattopinnoitteet img 1

NowoMetal peltikattopinnoitteet

Säännöllisesti ja ammattimaisesti huollettu peltikatto kestää pidempään ja suojaa kiinteistöä sään vaikutuksilta. Pohjolan rankat ilmasto-olosuhteet ja neljä vuodenaikaa jättävät jälkensä peltikaton pintaan. UV-säteily, lumi, jää sekä suuret lämpötilaerot heikentävät ja rapauttavat pinnoitetta vuosien kuluessa. Nowocoat tuoteperheestä löydät markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat ratkaisut peltikattosi huoltomaalaukseen ja pinnoittamiseen.

Kun haluat katollesi parasta mahdollista suojaa, suosittelemme valitsemaan NowoCoatin funktionaaliset Quick-Dry teknologiaan perustuvat peltikattotuotteet. Nowocoatin Quick-Dry teknologiaan perustuvasta tuoteperheestä löytyy aina oikea yhdistelmän pohja- ja pintamaaleja parhaan mahdollisen tartunnan ja ruostesuojan löytämiseksi. Kaikille katoille löytyy sopiva värisävy laajasta RR-värisävyvalikoimasta.

Tuotteet:

 • Nowo Metal Roof Top WB peltikattopinnoite
 • Nowo Metal Roof Top 2K Peltikattomaali

NowoCoat kattopinnoitteet img 2

Erityistä suojaa kaikille katolle

Ylläpidä kiinteistösi julkisivujen toiminnallisuus säännöllisellä huollolla ja markkinoiden edistyneimmillä Nowocoat tuotteilla. Tuotteisiin ja eri vaihtoehtoihin katolta julkisivuihin ja terasseilta pihakiveyksiin voit tutustua tarkemmin vierestä löytyvistä linkeistä. Pyydä tarjous ja huoltosuunnitelma omalta paikalliselta urakoitsijalta.

Miksi katto tulee säännöllisesti huoltaa ja maalata?

 • Maaleilla, -pinnoitteilla tai suoja-aineilla voidaan uusia katemateriaali uutta vastaavaksi.
 • Käsittelyn avulla katon elinkaari pitenee ja työ voidaan uusia tarpeen mukaan 5 - 20 vuoden välein.
 • Vaivaton ja nopea, ammattilaisella teetetty työ on edullinen vaihtoehto kalliille kattoremontille.
 • Suurin osa maalaus-/pinnoituskustannuksesta on kotitalousvähennyskelpoista työtä.
 • Katon kunnostuksessa ei synny suurta määrää jätettä kuten silloin kun katemateriaali vaihdetaan kokonaan uuteen. Ympäristönäkökulma - Kestävä kehitys - Ei aina uutta vaan kunnostaen ja ylläpitäen vanhaa.
 • Helppo huoltaa, sammaleenpoistoaineen levitys joka toinen vuosi riittää pitämään katon vapaana sitä vaurioittavasta sammaleesta ja kasvustosta.

Katso miltä oma kattosi näyttäisi pinnoituksen jälkeen NowoColor suunnitteluohjelmistolla:

NowoCoat Designer