Miksi katon pinnoittaminen on tärkeää?

Kattomateriaalit altistuvat isoille lämpötilaeroille, auringolle, vedelle sekä jäälle ja ajan kuluessa olosuhteiden voimakkaat muutokset saavat alkuperäisen kattopinnan vaurioitumaan ja irtoamaan. Kattomateriaalin vaihtamisen sijaan kattopinta voidaan korjata ammattilaisen toimesta 2-3 päivässä huolellisella pesulla ja Nowocoat kattopinnoitteen ruiskumaalauksella. Katso Nowocolor Designer:lla kuinka upealta ajansaatossa likaantunut ja harmaantunut kattosi voi näyttää Nowocoat pinnoittamisen jälkeen.

NowoCoat Designer

SUOJAA KOKO TALOLLE

Ylläpidä kiinteistösi julkisivujen toiminnallisuus säännöllisellä huollolla ja markkinoiden edistyneimmillä Nowocoat tuotteilla. Tuotteisiin ja eri vaihtoehtoihin katolta julkisivuihin ja terasseilta pihakiveyksiin voit tutustua tarkemmin alla olevassa esitteessä. Pyydä tarjous ja huoltosuunnitelma omalta paikalliselta urakoitsijalta.

NOWOCOAT INDUSTRIAL A/S

Nowocoat on tanskalainen maalitehdas, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1861 saakka. Nowocoat ei pelkää kutsua itseään edelläkävijäksi, kun puhutaan katon, julkisivun ja talon muiden pintojen käsittelyaineista ja pinnoitteista ammattikäyttöön. Vuosikymmenten kokemus takaa innovatiiviset ja toimivat pinnoitusratkaisut kaikentyyppisiin olosuhteisiin, niin pohjolan kylmyyteen kuin etelän lämpöön nyt ja tulevaisuudessa.