Kemperol®-vedeneristeet

Kestävä suojaus nestemäisillä vedeneristysjärjestelmillä Saksalaisen KEMPER SYSTEM GMHB nestemäisten KEMPEROL vedeneriste- ja pinnoitustuotteiden valikoimasta löytyy ainutlaatuisia tuoteratkaisuja vedeneristystä tai pinnoitusta vaativiin uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin. Kemperol-tuotteilla voidaan vedeneristää, tiivistää ja korjata erilaisia rakennelmia, kuten kattoja, kestävästi ja nopeasti. Ensimmäisten tuotteiden historia ulottuu 1960 luvulle, joten tuotteet ovat käytännössä todistettu toimivaksi erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tuotteet mm.:

  • Kemperol 2K-PUR
  • Kemperol 1K LF
  • Kemperol 1K SF
  • Coelan ja Kemperdur pinnoitteet

Kemper 02

Kemper img 1

Kaikille alustoille sopiva, hajuton ja liuotinvapaa KEMPEROL 2K-PUR vedeneristyssysteemi on suunniteltu erityisesti vaikeisiin ja teknisesti haastaviin kattorakenteisiin sekä muuhun kiinteistöjen ulkopuoliseen vedeneristämiseen. Tuote soveltuu asennettavaksi tilanteissa, joissa liuottimia ja vapautuvia höyryjä on vältettävä (esim. kiinteistön ilmastointi) ja kun tulityön mahdollisuutta ei ole.

Helposti asennettavat 1-komponenttituotteet soveltuvat myös yksityiskohtien ja erityisesti isojen kattopintojen vedeneristykseen. KEMPEROL® 1K-SF ja KEMPEROL® 1K-PUR ovat nopeita asentaa vaikeisiinkin rakenteisiin. Molemmat voidaan levittää suoraan astiasta ja niillä on kätevä korjata niin isoja alueita kuin pieniä yksityiskohtiakin. Tuotteita voidaan käyttää yhdessä muiden katemateriaalien kanssa.

Asennettuna UV-kestävät KEMPEROL -tuotteet säilyttävät elastisuutensa ja saumaton korjaus antaa pitkäaikaisen vedeneristyksen ja hyvän tartunnan kaikkiin materiaaleihin. KEMPEROL -tuote asennetaan kahdessa vaiheessa niin, että ensin tuote levitetään alustaan, jonka päälle telataan luja ja muotoiltava fleece -vahvikekangas. Vahvikekangas kastellaan päältä toisella kerroksella KEMPEROL-tuotetta ja telataan tasaiseksi kerrokseksi. Tuloksena on n. 2-3mm paksuinen yhtenäinen vedeneristyskerros, joka kovettuu ja liimautuu kauttaaltaan käsiteltävään pintaan. Tuotteet on testattu ja käytännössä todettu kestäväksi ja erinomaista suojaa antaviksi tuotteiksi pohjolan olosuhteissa.

KEMPEROL tuotteiden teknisiä ominaisuuksia on mm.:

  • ETA/CE‐hyväksytty sekä Broof (t2) paloluokiteltu (VTT-testattu)
  • Pysyvästi elastinen Polyuretaanimassa
  • Liuotinvapaa ja hajuton (Kemperol 2K-PUR)
  • Saumaton ja kestävä lopputulos
  • Ei tulityön tarvetta
  • Helposti työstettävissä vaikeisiin yksityiskohtiin

Coating Source Oy maahantuo, kouluttaa ja myy Kemper System ‐tuotteet ammattilaisten käyttöön. Maahantuojalta saat lisätietoa järjestettävistä koulutuksista ja valtuutetuista asentajista.