Iso Paint Nordic tuotevalikoimasta löydät käsittelyaineet, maalit, suoja-aineet ja pinnoitteet kiinteistöjen eri pinnoille kuten katoille, seiniin, pihoille ja rakenteisiin sekä eri materiaaleille esimerkiksi peltikatteille, kivi-, betoni ja mineraalipinnoille.

IsoPaint www 01

Iso Paint käsittely- ja pinnoitusratkaisut kiinteistöille

Olet sitten urakoitsija, kuluttaja, taloyhtiön jäsen tai isännöitsijä ja tarvitset ratkaisuja kiinteistösi huoltoon tai kunnostukseen; tervetuloa tutustumaan oheisen linkin kautta Iso Paintin esitteeseemme. Esitteestä löydät erilaisiin huolto tai kunnostus tarkoituksiin sopivat ja ammattikäyttöön suunnitellut Iso Paint tuotevaihtoehdot helposti.

Tuotteiden valmistus

Iso Paint tuotteet ovat olleet markkinoilla Suomessa jo usean vuoden ajan. Iso Paint tuotteet valmistetaan Tanskassa Iso Paint Nordic A/S:n tehtaalla Lunderskovissa, joka on osa Tikkurila Oyj konsernia. Iso Paintilla on vuosikymmenien kokemus ja tietotaito rakennusten, kattojen ja muiden rakenteiden suojaamisesta.
Iso Paintin kattojen maalaukseen, pinnoitukseen ja suojaukseen kehitetyt tuotteet palauttavat tiilikaton lähes uudenveroiseksi ja erinomaisen UV - kestävyyden ansiosta kattosi näyttää paremmalta pidempään.

Maalauksen, suoja-ainekäsittelyn tai pinnoitukset etuja on mm.:

  • Iso Paint -maaleilla, -pinnoitteilla tai suoja-aineilla voidaan uusia katemateriaali uutta vastaavaksi.
  • Käsittelyn avulla katon elinkaari pitenee ja työ voidaan uusia tarpeen mukaan 5 - 20 vuoden välein.
  • Vaivaton ja nopea, ammattilaisella teetetty työ on edullinen vaihtoehto kalliille kattoremontille.
  • Suurin osa maalaus-/pinnoituskustannuksesta on kotitalousvähennyskelpoista työtä.
  • Katon kunnostuksessa ei synny suurta määrää jätettä kuten silloin kun katemateriaali vaihdetaan kokonaan uuteen. Ympäristönäkökulma - Kestävä kehitys - Ei aina uutta vaan kunnostaen ja ylläpitäen vanhaa.
  • Helppo huoltaa, A-Clean sammaleenpoistoaineen levitys joka toinen vuosi riittää pitämään katon vapaana sitä vaurioittavasta sammaleesta.

IsoPaint www 02

Tekniset esitteet

Olemme päivittämässä teknisiä esitteitä vastaamaan Iso Paintin uusia tuotesisältöjä.